Aktualności:

Dziękujemy za wsparcie naszego forum oraz witamy nowych użytkowników! Forum w tej chwili jest w trakcie modernizacji))

Menu główne

Brak dzwieków w bmw x5e70 2012

Zaczęty przez maniek75, Listopad 22, 2020, 11:23

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

maniek75

Witam .Po aktualizacji sterowników zwykłym kabelkiem z allegro wyskoczył błąd Global VehicleCommunication CoAPI 2086-nieprawidłowe sprawdzenie sygnatury i od tego momentu brak jakichkolwiek dźwięków.Zachciało mi się aktualizacji badziewiem  to mam co mam. Vin L573392 szukam kogoś z okolic Nowego Targu kto posiada porządny sprzęt i wiedze i zaprogramuje / zakoduje poprawnie ten sterownik  oczywiście odpłatnie lub da namiar na kogoś .Pozdrawiam

anonymousv

co dokładnie zaktualizowałeś bo tego nie napisałeś?

maniek75

podłączyłem istę p bo chciałem wyłączyć informację o nie zapiętych pasach ,a że pokazywał soft z 2013 a ja miałem chyba z 16 no to do dzieła , i tak  się instalowało około 2 godzin ,nie wiem dokładnie co ale samochód  jeździ i chyba jest ok , ale ten o aktualizacji hifi próbował kilka razy ,doszedł do połowy i od nowa ):// ,no to kabelek odłączyłem na 5 sekund i dalej to już zrobił swoje ,no prawie ale dzisiaj jak czytałem troszkę to tym kabelku to ja mogę sobie puszkę piwa przywiązać do haka.No i tak mam cicho nawet bardzo cicho . :D . Porządny sprzęt i będzie działać -chyba .

lustek