BMWHELP - Forum dla Profi BMW

ISPI NEXT - ISTA/P 3.62.3.001 STANDALONE

Zaczęty przez Alex, Październik 23, 2015, 16:45

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

timgoral

rozpakowywałem 7zipem. klikałem na archiwa ale nie były zablokowane. albo nie widziałem :)
  •  

Alex

Dodałem drobny update do ISTA-P
FSC do aktywacji CIC, NBT, NBT EVO ID4/5/6, MGU ID7/8, NightVision, KAFAS2/3/4
Kody do aktualizacji map. Kodowanie 2.0.
Online pomoc
  •  

vinyl

Próbowałem ściągnąć torrenta z najnowszej paczki... ale niestety już torrent nie działa... macie gdzieś coś świeżego?
  •  

marekhans

Nadal lipa z tym torrentem... żadnych seedów...  )://
  •  

vinyl

Zgadza się... trzymam na Malince ciągle tego torrenta ale może być lipa... Jakby komuś się udało to niech da znać udostępnie u Siebie dla reszty.
  •  

Alex

Kasujcie torrenty) Ładuję 3.62. Nie wiem co za zmiany bo jeszcze nie zainstalowałem
Online pomoc
  •  

marekhans

8) a jakie hasło do dysku?
  •  

Alex

hasło do dysku - adres forum), ale jak na razie nie ma baz
Online pomoc
  •  

marekhans

Spoko, bo wpisywałem bez domeny jak na ista d ale nie chciało mnie wpuścić. Poczekam zatem na bazy. Dzięki i pzdr
  •  

Alex

Wszędzie gdzie będzie hasło będzie już jednakowo)).
Online pomoc
  •  

marekhans

Szło by gdzieś indziej minornego update wrzucić bo chyba wszyscy w PL już zassali tego i dalej nie idzie już :)
  •  

Alex

Podmieniłem. PCloud zamykam.
Online pomoc
  •  

marekhans

•  

marekhans

Problemos taki mam. Nowa ISTA z ostatnim updatem zainstalowana, wszystkie łatki, poprawki Win 7 zainstalowane. Proces instalacji ISAT P przebiega prawidłowo - wszystko zainstalowane bez kłopotu. Wrzucam launchera, ten odpala i wyszukuje iste. Później cisza, tzn launcher jest włączony ale ista p się nie uruchamia. Nie dzieje się kompletnie nic.. Ktoś się spotkał z takim problemem?
Szukam jakiejś innej wersji launchera bo może tutaj leży problem. Qrde tyle razy instalowałem już iste a za każdym razem inny problem pomimo tego samego kompa i systemu.
  •  

marekhans

Nie masz uprawnień do linku. Zarejestruj się lub Zaloguj się
Wersje STANDALONE, bo instalacyjne już nie działają z Loaderem tak jak trzeba. W środku wszystko co trzeba.
No właśnie. Niestety sam się o tym przekonałem bo instalacja idzie jak trzeba ale później lipa. Wszystkie frameworki itd poinstalowane. Zmieniłem też loadera - stry i najnowsze z 3 różnych źródeł żeby wykluczyć problem z loaderem. Nadal to samo. Wychodzi zatem, że to jednak wina native. Wrzucę zatem standalone i zobaczę jak pójdzie.
  •